Picknick Menu Arrangementen Kinderfeestjes Agenda Openingstijden Contact
Café Ovide

Feestje te vieren of gewoon een gezellig samenzijn? Ovide is hier de perfecte locatie voor. Volwassenen kunnen genieten terwijl de kinderen kunnen spelen! Wij hebben een aantal arrangementen samengesteld. Uiteraard denken wij ook graag mee in alternatieve mogelijkheden. Neem contact op voor een reservering of meer informatie.

Arrangementen

Ontbijt

Voor ouders met jonge kinderen is de ideale horecalocatie soms moeilijk te vinden. Volwassenen en kinderen hebben uiteenlopende wensen. Die gaan bij ons hand in hand: Ovide is een heerlijke plek voor jong én oud. Meer 

Voor de volwassenen serveren we koffie of thee, verse jus en een mix van onze ontbijtgerechten (brood, zuivel met vers fruit en een pannenkoekje). Dit voor de prijs van € 15,00 p.p.
Voor de kids serveren we kinderthee of melk. Daarnaast krijgen zij een boterham met Fruit Mash, vers fruit en een pannenkoekje. Dit voor de prijs van € 7,50 per kind.
Dit arrangement is tussen 9:30 en 12 uur te bestellen. Reservering vinden we prettig maar is niet noodzakelijk.

Koffie en taart

Met een groter gezelschap reden voor een gezellig samenzijn? Iets te vieren en hoort daar koffie en taart bij? Dit verzorgen wij graag voor jullie! Meer 

Je wordt ontvangen met koffie of thee. Ook verzorgen wij een taart naar keuze. Uiteraard verzorgen wij ook de kaarsjes om in gezelschap uit te blazen, wanneer dit gewenst. 
Na de taart is er ruimte voor nog een ronde drankjes (koffie, thee, fris, huiswijn of (alcoholvrije) pils. 
Dit arrangement is te boeken vanaf 8 volwassenen a 9,95 per persoon. Er kan een speciaal kinderarrangement bijgeboekt worden met ranja en een half taartje a 4,95 per kind.
Reservering nodig. Zeer geschikt voor: Gender reveal party, verjaardag, huwelijk, etc.

Borrel

Bij Ovide kan je in gezelschap borrelen terwijl de kids zich ook vermaken. Dat is pas de definitie van ontspannen! Meer 

2,5 uur lang mogen warme dranken, frisdranken, huiswijnen en Hertog Jan Pilsener van onze kaart besteld worden. Ondertussen zullen wij de tafel vullen met de beste borrelplanken, voor groot en klein. Dit arrangement is voor € 25,- per volwassene te reserveren. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 12,50. De allerkleinste kinderen trakteren wij op een kan suikervrije ranja.
Liever borrelen op nacalculatie of een arrangement op maat? En/of aansluitend een hapje eten? Uiteraard is dit mogelijk. Wij denken graag mee over alle mogelijkheden.
Zeer geschikt voor: een gezellig samenzijn met vrienden, een verjaardag, een babyborrel, etc.


High Tea

Zowel voor volwassenen als voor kinderen is onze high tea te reserveren. Leuk voor een uitje met vriendinnen of om samen met kind(eren) te doen. Ook voor een babyshower erg geschikt. Meer 

Onze high tea kan vanaf 2 personen gereserveerd worden en is dagelijks vanaf 15 uur. De high tea start met een glaasje (alcoholvrije) bubbels om samen te proosten. Vervolgens mag je soep verwachten, sandwiches, scones en heel veel zoetigheid.

Prijzen:
Volwassenen:
Basis (zonder bubbels en soep): € 19,50

Luxe: € 24,50
Kinderen:
Basis (zonder alcoholvrije bubbels en soep): € 11,50
Luxe: € 15,00
Zeer geschikt voor: babyshowers, ouder-kind uitje, vriendinnenuitje, etc.

Openingstijden

Vanwege corona zijn we tot nader order gesloten. Volg ons via Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven!

maandag • 9:00 - 14:00 uur
dinsdag • 9:00 - 14:00 uur
woensdag • 9:00 - 17:30 uur
donderdag • 9:00 - 17:30 uur
vrijdag • 9:00 - 18:00 uur
zaterdag • 10:00 - 18:00 uur
zondag • 10:00 - 19:00 uur

Let op: in de vakanties geldt een vakantierooster. Zie hiervoor onze berichten op social media of neem contact op voor meer info.

Contact

Wil je iets kwijt, heb je een vraag of wil je een tafel reserveren (vanaf 4 volwassenen)? Dat kan via onderstaand contactformulier. Je kunt ook mailen naar info@cafeovide.nl.

© Café Ovide | Tuinstraat 49-01 | Tilburg