Picknick Menu Arrangementen Kinderfeestjes Agenda Openingstijden Contact
Café Ovide

Kom jij het kinderfeestje van jouw kind bij Ovide vieren? Leuk! We maken er een feestmiddag van. Kinderfeestjes bij Ovide kunnen gegeven worden op maandag, dinsdag en woensdag tussen 14:30 en 19:00 uur en de mogelijkheden zijn eindeloos.

We starten elk feestje met het versieren van cake en suikervrije ranja. Blijf je daarna ook gezellig eten? Hieronder vind je onze arrangementen, inclusief uitbreidingsmogelijkheden. Neem contact op om specifieke wensen door te nemen.

Kinderfeestjes

Yogafeestje

Hoe bijzonder!? Een kinderyogafeestje op de leukste locatie van Tilburg! Na het genieten van wat lekkers en het uitpakken van de cadeaus mogen jullie plaatsnemen op de yogamatjes voor een kinderyoga workshop. Meer 

De les wordt gegeven door een gediplomeerd kinderyogadocente van Jits Yoga Kids. De jarige wordt tijdens de les extra in het zonnetje gezet.

Koekjes bakken en koektrommeltje versieren

Samen koekjes bakken én opeten! Wie wil dat nou niet? Na het genieten van wat lekkers en het uitpakken van de cadeaus krijg je een Ovide schortje aan en gaan we zelf koekjesdeeg maken, koekjes uitsteken en op bakplaten leggen. Meer 

Als de koekjes in de oven zitten pimpen we een koektrommeltje want jouw heerlijke baksels gaan uiteraard mee naar huis!

Speurtocht

Ga op dwaalavontuur! Ovide is namelijk zijn vriendjes kwijt. In de straatjes rondom café Ovide zijn allerlei aanwijzingen te vinden om dit mysterie op te lossen. Meer 

In de speurtocht zijn wat leuke weetjes over Tilburg verwerkt. Onder begeleiding van één of meer ouders.

High Tea Party

De jarige mag aan het hoofd van de feestelijke tafel zitten en de cadeaus uitpakken. Vervolgens worden jullie verwend met rijk gevulde etagères. Meer 

met zoete lekkernijen en sandwiches, een american pancake voor iedereen om zelf te versieren en uiteraard kinderchampagne en kinderthee! De high tea party kan ook geboekt worden in combinatie met alle andere workshops.

Piratenfeestje

Ahoy! Jouw feestje vieren we in piratenstijl. Wordt binnen geschminkt als piraat en maak je eigen schatkist. Meer 

Ook gaan we schatzoeken. Vind de schat en wie weet zit er wel een cadeautje voor jullie in.

So Typical

Wellicht ken je Ingrid van So Typical al van Ovide? Zij heeft al veel kinderen blij mogen maken met haar goochelkunsten, schminkcreaties, ballonnen, etc. Meer 

Ingrid van So Typical vermaakt de kinderen zoals jij dat leuk vindt. Dit kan ze doen als ballonnenclown, schminker of goochelaar. Ook is het mogelijk om glittertattoos bij te boeken of een workshop ballonnenfiguren maken. Kijk op sotypical.nl voor meer indrukken van haar werk. De kosten hiervoor zijn op te vragen bij ons.

Ontdekstation013

We werken ook samen met Ontdekstation013 in Tilburg. Een prachtige plek waar kinderen en jongeren vanaf 4 jaar via allerlei workshops en programma’s hun talenten ontdekken op het gebied van techniek en wetenschap. Kijk hiervoor op de webite van Ontdekstation013.Voorwaarden en prijzen
Het minimaal aantal kinderen voor een feestje is 4. Ook dient er minimaal één volwassene aanwezig te zijn. Meer mag altijd, de volwassenen kunnen plaatsnemen in de woonkamer voor een lekkere kop koffie.

Basisarrangement
Eén van de activiteiten, onbeperkt suikervrije ranja of appelsap en boerencake versieren: € 12,50 per kind

Uitbreidingsmogelijkheden (kosten per kind)

Begeleiders
Koffie en taart op nacalculatie te bestellen. Uiteraard bestaan de mogelijkheid om extra ouders uit te nodigen om in het café samen iets te drinken.

Parkeren
Op maandag en dinsdag één gratis parkeerplaats beschikbaar. Parkeren kan verder iets Pieter Vreedeplein of voor € 16,50 bij Ovide.

Diner (inclusief ranja en water)
€5,- per kind:

Openingstijden

Vanwege corona zijn we tot nader order gesloten. Volg ons via Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven!

maandag • 9:00 - 14:00 uur
dinsdag • 9:00 - 14:00 uur
woensdag • 9:00 - 17:30 uur
donderdag • 9:00 - 17:30 uur
vrijdag • 9:00 - 18:00 uur
zaterdag • 10:00 - 18:00 uur
zondag • 10:00 - 19:00 uur

Let op: in de vakanties geldt een vakantierooster. Zie hiervoor onze berichten op social media of neem contact op voor meer info.

Contact

Wil je iets kwijt, heb je een vraag of wil je een tafel reserveren (vanaf 4 volwassenen)? Dat kan via onderstaand contactformulier. Je kunt ook mailen naar info@cafeovide.nl.

© Café Ovide | Tuinstraat 49-01 | Tilburg